Σελίδες

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2014 στην Έδεσσα (video & φωτογραφίες)

Συγχαρητήρια!!!!!! 
Σε όλους όσους συμμετείχαν με περιφάνεια στην σημερινή παράλαση στην πόλη μας την Έδεσσα για τον εορτασμό της επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940





Σήμερα ήταν μια εξαιρετική μέρα μνήμης τιμής και σεβασμού για όλους αυτούς που πολέμησαν και εδωσαν την ζωή τους το 1940 για να ανατρέψουν τις φασιστικές ορδές των εχθρών της Ελλάδας.
Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 αποτελεί ορόσημο στην πορεία του Έθνους μας και κατέχει περίοπτη θέση στο βάθρο της συλλογικής μας μνήμης.
Πριν από 74 χρόνια οι Έλληνες, με ελάχιστα εφόδια και εξοπλισμό, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, ύψωσαν το ανάστημά τους και αντιστάθηκαν στις σιδερόφρακτες ορδές των φασιστών κατακτητών.
Σήμερα στεκόμαστε περήφανοι απέναντι στην ιστορία μας και καλούμαστε να αξιοποιήσουμε τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες του παρελθόντος, και να σφυρηλατήσουμε την εθνική ενότητα και ομοψυχία του ελληνικού λαού. Να αναδείξουμε και πάλι τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, την ανιδιοτέλεια και τη φιλοπατρία σε θεμελιακές αξίες της κοινωνίας μας.












































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε