Σελίδες

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ανιδιοτελής προσφορά επιχειρηματία στο Δημοτικό Ερπετάριο Έδεσσας

Μεταφέρουμε όλο το κείμενο του Δημήτρη Δουρβάνη έτσι όπως το ανέρησε στο προφίλ του και συμμετέχουμε όλοι μας  στην δική του χαρά:
Συγχαρητήρια αξιέπαινες τέτοιες πρωτοβουλίες...


ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΥΓΓΡΙΝΗ


ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ & ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΑΡΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ "ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ - REPTILES PALACE".
''ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ'' ήταν τα πρώτα λόγια από το στόμα του αγαπητού μου φίλου Χρήστου Ουγγρίνη, που με συγκίνησαν ιδιαίτερα.
Η εταιρεία "ΟΥΓΓΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ" με έδρα τους Γαλατάδες του Ν. Πέλλας, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου, την κατασκευή και εγκατάσταση στο χώρο μας, του μεγαλύτερου φορητού ερπετοκλωβού (τεράριουμ) που κατασκευάζεται ποτέ για ερπετά στον Ελλαδικό χώρο (ΜΧΠΧΥ 400Χ130Χ0,70 εκ.). Το τεράριουμ θα κατασκευαστεί από κοντραπλακάζ θαλάσσης, θα έχει ξύλινο πάτο από ξυλεία που χρησιμοποιείται στα πατώματα, στο επάνω του μέρος θα έχει τέσσερα καπάκια τα οποία θα κλείνουν σε σταθερά σημεία στο πίσω μέρος της κατασκευής και μεταξύ τους, θα έχει χώρισμα στη μέση το οποίο θα στηρίζεται σε ράγα σιδήρου για να ανεβοκατεβαίνει άνετα (θα στερεώνεται με σύρτες στις τρύπες που θα ανοιχτούν) και αεραγωγούς. Επίσης θα διαθέτει μπροστινή θέαση στους επισκέπτες με δυο "παράθυρα" που θα υποστηρίζουν τζάμι 1 εκ. το καθένα για λόγους ασφαλείας. Θα περιλαμβάνει 8 ορθοστάτες σιδήρου βιδωμένους στο δάπεδο που θα ηλεκτροκολληθούν ή θα βιδωθούν στην ήδη υπάρχουσα κατασκευή σιδήρου. Τέλος θα είναι βαμμένο στο βασικό χρώμα της όλης δομής (γκρίζο ανοιχτό).
Η αξία της δωρεάς ξεπερνά τα 700 ευρώ και έρχεται σε μια εποχή κοινωνικής, ηθικής και οικονομικής κρίσης, για να δηλώσει πως οι Έλληνες ακόμη και στα δύσκολα, τείνουν χέρι βοήθειας ο ένας προς τον άλλο. Ο Δήμος της Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση οφείλουν, όχι μόνο να αποδεχτούν τη μεγάλη αυτή δωρεά, αλλά και να συνδράμουν στις υπόλοιπες "απαιτήσεις" μου, για διαρκή υποστήριξη της δομής, στα σημεία και στο χρόνο που αυτή απαιτείται.
Η "ΟΥΓΓΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ" ήρθε, μέτρησε, μελέτησε και αποφάσισε. Σε λίγο καιρό ένα κατασκευαστικό "θαύμα" θα πάρει τη δική του θέση στη μεγάλη οικογένεια των ερπετών. Θα φιλοξενήσει το ζευγάρι των δικτυωτών πυθώνων που αναμένεται να ξεπεράσουν, μέσα σ' αυτό, τα 5 μέτρα.
Το "ευχαριστώ" είναι πολύ λίγο για τον άνθρωπο, τον φίλο, τον επαγγελματία Χρήστο Ουγγρίνη και την ομάδα του. https://www.facebook.com/OYGGRINHS?fref=ts
Συμβόλαιο τιμής για μας είναι η χειραψία μας...
Το σήριαλ συνεχίζεται...
Ευχαριστώ θερμά τον φίλο μου Μίλτο Παπαδημητρίου - Φωτογράφο, για τις φωτογραφίες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε