Σελίδες

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

"ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

.
Το Εδεσσαϊκό Θέατρο, ο μεγαλύτερος πολιτιστικός σύλλογος της Έδεσσας, ανέβασε από 29-10-2017  έως και 5-11-17 την πασίγνωστη κωμωδία "Της Κακομοίρας" του Ντίνου Κατσουρίδη από το ομώνυμο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 


Το έργο παρακολούθησε στις 1-11-17 στην επίσημη πρεμιέρα του, η Μεγάλη Κυρία του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, Νέλλη Παππά, που υποδύθηκε το ρόλο της Φιφίκας στην ομώνυμη ταινία. 

Η παραγωγή έσπασε ταμεία καθώς σημείωσε το μεγαλύτερο ρεκόρ εισιτηρίων από τα 42 θεατρικά έργα που ανέβασε το Ε.Θ. από το 1980. Η τεράστια αυτή επιτυχία, τόσο σε εισροή κόσμου, όσο και σε καλλιτεχνική δημιουργία, αποτέλεσε έναν φόρο τιμής στη μνήμη του Γιώργου Τσιρόγκα  Ιδρυτικού μέλους του Εδεσσαικού Θεάτρου (+ 3-9-2017) καθώς θεσπίστηκε ειδικό βραβείο που φέρει το όνομά του για την τεράστια και πολυδιάστατη προσφορά του στον σύλλογο, όσο βρίσκονταν στη ζωή.
Συντελεστές: Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία: Δέσποινα Οτουντζίδου Φωτισμοί: Λάζαρος Δαλκαλίτσης Μουσική επένδυση: Δέσποινα Οτουντζίδου Ηχογράφηση: Μαίρη Πέτκου Χειρισμός ήχων: Τάκης Μπέλμπας Κομμώσεις-Μακιγιάζ: Μαίρη Πέτκου Ενδυματολογία: Δέσποινα Οτουντζίδου Διεύθυνση Σκηνής: Ελένη Πέτλη.
Πρωταγωνιστές: Αγανάνη Ελένη: Φιφίκα, Αζέπη Ελένη: Λίτσα, Γκόγλης Βασίλης: Πελάτης, Δαδιώτη Βάλια: Πελάτισσα, Δουρβάνης Δημήτρης: Ζήκος, Καράλη Ελένη: Σωτηρία, Κιοσές Παντελής: Μήτσος, Νανόπουλος Παναγιώτης: Μανώλης, Τοπαλίδης Νίκος: Κιτσάρας, Τσακίρη Ελένη: Δέσποινα, Φανιόπουλος Λάκης: Παντελής, Χατζής Χρήστος: Αργύρης

Η θεατρική αυτή παράσταση θα μείνει για πάντα ως γλυκιά ανάμνηση τόσο σε όσους συμμετείχαν  και ακόμη περισσότερο σε όσους την παρακολούθησαν.
Ο Δημήτρης Δουρβάνης ανεπανάληπτος στον ρόλο του γνωστού και αγαπητού σε όλους μας "Ζήκου"

.1ο μέρος της παράστασης
. . . 
 2ο μέρος της παράστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε