Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Η Ελληνική μας ιστορία, γράφτηκε και συνεχίζει να γράφεται σε έντυπη μορφή με μελάνι στο χαρτί...!!!


Η έκδοση εφημερίδων αποτελεί ένα σημαντικότατο επίτευγμα τής ανθρώπινης κοινωνίας. Η εφημερίδα είναι μέσο πληροφόρησης, χώρος ανταλλαγής απόψεων και αρχείο τού μελλοντικού ερευνητή.Tο ψηφιακό αρχειακό υλικό ως κατασκευή είναι ευπρόσβλητο και ευαλλοίωτο, είναι μονίμως εκτεθειμένο στις οποιεσδήποτε διορθώσεις ή διαγραφές μέσω αυτών που γνωρίζουν να διαχειρίζονται την διαδικτυακή τεχνογνωσία.
Μην ξεχνάμε πως η Ελληνική Ιστορία μας γράφτηκε και συνεχίζει να γράφεται σε έντυπη μορφή με μελάνι στο χαρτί...!!!

51  χρόνια ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ εφημερίδα.
Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη και να συνεχίσετε για πολλά πολλά χρόνια να ενημερώνετε  τον Νομό μας και όχι μόνο, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη και επίλυση  προβλημάτων. Καλή συνέχεια με σωστή έντυπη, αξιόπιστη και  αντικειμενική ενημέρωση.

 Ευχαριστούμε επίσης την ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ για την έγκριση δημοσίευσης των παρακάτω άρθρων.Μέχρι την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου  θα  συνεχι στεί  το  πρόγραµµα  ενηµέρωσης  για  την  οδική  ασφάλεια, που υλοποιείται στο κτίριο της Αστυνοµικής ∆ιεύθυνσης  Πέλλας,  µε  ευθύνη του  Τµήµατος  Τροχαίας  Εδεσσας.
Καθηµερινά,  τον χώρο  επισκέπτονται  120  άτοµα  από ∆ηµοτικά  Σχολεία  της  πόλης µας  και  ενηµερώνονται  από τους Τροχονόµους για την οδική συµπεριφορά και για την ασφάλεια πεζών και οδηγών.
Με οπτικοακουστικά µέσα, έντυπο υλικό και ειδικό εξοµοιωτή.
Ο διοικητής της Τροχαίας Εδεσσας  Βασίλης  Πλούγαρλης, στην ενηµέρωση που κάνει,τονίζει ότι δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιδιά, που αποτελούν  τους  μελλοντικούς οδηγούς, για  να γνωρίζουν πως πρέπει να συµπεριφέρονται  στους  δρόµους  και τι  ακριβώς  πρέπει  να  προσέχουν.  Επισηµαίνει  ακόµη  ότι κάθε χρόνο στη χώρα χάνουν τη ζωή τους από τροχαία δυστυχήματα περισσότεροι από 2.000  συνάνθρωποί  µας  και τραυματίζονται   περίπου 35.000 άτοµα, σοβαρά ή ελαφρά. Αναφέρει, τέλος, στους επισκέπτες ότι εκτός των άλλων  στόχος  αυτής  της  δράσης είναι να αναδειχθεί πως ο αστυνομικός  είναι  στην  υπηρεσία του πολίτη και ότι καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες για  να  υπάρχουν  λιγότερα τροχαία στους δρόµους.


Περισσότερα στο φύλλο της εφημερίδας ΕΔΕΣΣΑΙΚΗΣ Σαββάτου 4-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε