Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

ΈΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ PLOVDIV ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣΗ παράδοση που θέλει τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών να κατακτά διακρίσεις και μετάλλια στους Διεθνείς Διασυλλογικούς Αγώνες του CherpokovRowingClubστο Plovdivτης γειτονικής Βουλγαρίας, συνεχίστηκε και φέτος. Την προηγούμενη χρονιά ήταν ο Πέτρος Μπαλλής στο 1Χ σκιφΠαίδων με Ασημένιο μετάλλιο,  η Κατερίνα Μαξούρη στο 1Χ Νεανίδων επίσης με Ασημένιο μετάλλιο και οι Αδερφές Γιώτα και Μαρία Σταμπόλκου στο 2Χ Κορασίδων με Χάλκινο μετάλλιο.
Φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε στους Αγώνες προσκεκλημένος του διοργανωτή με 4 πληρώματα και κατέκτησε:
 την 1η θέση και Χρυσό μετάλλιο στο 1Χ σκιφ Κορασίδων με την Μαρία Σταμπόλκου η οποία προηγήθηκε από την εκκίνηση της κούρσας και παρέμεινε μέχρι το τέλος στην 1η θέση κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Την 3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο 2Χ σκιφΠαίδων με τον Βασίλη Τσαλικίδη και Στέφανο Καπάκογλου η οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την κούρσα και διεκδικούσαν με αξιώσεις την 1η θέση , προς τον τερματισμό όμως ο έντονος ανταγωνισμός τους άφησε για λίγα δευτερόλεπτα στην 3η θέση. Έδειξαν όμως με την μεγάλη βελτίωση που είχαν σε σχέση με την περσυνή συμμετοχή τους ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.
Με την 4η θέση στον ημιτελικό του 2Χ σκιφΠαίδων οι Παναγιώτης Κοσμίδης και Δημήτρης Γρηγοριάδης έμειναν για λίγο εκτός τελικού αλλά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκαν και η μαχητικότητα τους σε συνδυασμό με τον χρόνο που πέτυχαν άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.
Ο Καλλισθένης Μιχάλογλου που αγωνίσθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο 1Χ σκιφ Εφήβων  έμεινε στην 6η θέση.
Την ομάδα συνόδευσε ο Πρόεδρος του Ν.Ο. Γιαννιτσών, ο Έφορος Υλικού & Εγκαταστάσεων Τάσος Μητκάκης και η Προπονήτρια του Ομίλου Χριστίνα Πασχαλούδη. Η αποστολή διανυκτέρευσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης,λίγα μέτρα μόλις από το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Plovdivόπου σε λίγους μήνες θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων. Η φιλοξενία που επεφύλαξε το CherpokovRowingClubστην Ελληνική ομάδα ήταν άψογη και πολύ ζεστή.
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γ. Νίκος Θωμαΐδης δώρισε στον Πρόεδρο του Βουλγαρικού σωματείουKirilKirchevένα Λεύκωμαμε φωτογραφίες από την Πέλλα το οποίο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό.
Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Γ. θέλει να ευχαριστήσει την Προπονήτρια Χριστίνα Πασχαλούδη για την προσπάθεια της που γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά και για τα αποτελέσματα της ομάδας που δείχνουν ότι γίνεται δουλειά προς την σωστή κατεύθυνση, επίσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον χορηγό μας που δεν είναι άλλος από το Ι.ΚΤΕΟ Γιαννιτσών για την αμέριστη συμπαράσταση του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε